Κάνε εικόνα το να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, κυνηγώντας την τέλεια μπουκιά! Ο Andy Hayler, λάτρης της υψηλής γαστρονομίας, έγινε ο πρώτος άνθρωπος που επισκέφθηκε όλα τα εστιατόρια με 3 αστέρια Michelin στον πλανήτη. Από το Παρίσι μέχρι το Τόκιο και από τη Νέα Υόρκη έως τη Σαγκάη, ο Hayler έχει δοκιμάσει τα πιο φαντασμαγορικά πιάτα.
Η περιπέτειά του ξεκίνησε το 2004 και συνεχίζεται, καθώς ο κατάλογος Michelin ανανεώνεται κάθε χρόνο. Το ταξίδι του δεν ήταν απλώς μια γαστρονομική απόλαυση, αλλά και μια πρόκληση: σχεδόν 15.000 λίρες σε έξοδα φαγητού και ισάξιο ποσό για ταξίδια και διαμονή. Από το φουτουριστικό Ultraviolet στη Σαγκάη μέχρι το θρυλικό Louis XV στο Μονακό, κάθε γεύμα ήταν μια εμπειρία ζωής.
Το σημαντικότερο; Ανακάλυψε ότι η γαστρονομία δεν αφορά μόνο τη γεύση αλλά και την κουλτούρα, τα υλικά και την τέχνη του κάθε μέρους. Εσύ, θα τολμούσες να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι;